vineri, 6 noiembrie 2009

Tonic complex


Pentru perioadele in care te simti epuizat, fara energie, fara chef de viata iti recomand o combinatie de produse naturiste pe care am experimentat-o personal si functioneaza cu adevarat. Produsele se gasesc in farmacii si magazine naturiste.

300 mg Yucca
300 mg Spirulina
300 mg Ginkgo biloba(capsule sau fiole buvabile)
100 mg Ginseng(capsule sau fiole buvabile)
Daca aceste produse sunt consumate separat efectul energetic este relativ normal dar daca sunt consumate in aceasta combinatie randamentul energetic creste spectaculos. Dupa o perioada in care organsimul tau a fost suprasolicitat fizic sau psihic si ai o cadere energetica, vei reusi sa te revigorezi consumand aceasta combinatie de 2-3 ori pe zi, timp de cateva zile.
Acest amestec este echibrat energetic: Yucca şi Ginkgo Biloba sunt de tip Yin iar Spirulina si Ginsengul sunt de tip Yang.

Efecte benefice
Tonic, stimulent, creeaza buna dispozitie
Detoxifiant, purificator al organismului
Creste capacitatea de concentarare intelectuala si imbunatateste memoria
Stimuleaza functionarea organelor interne in special a rinichilor
Tonic sexual (acest efect se simte dupa cateva zile)
Favorizeaza recuperarea rapida in urma accidentelor, interventiilor chirurgicale etc.
Creste imunitatea fata de viroze si alte boli
Asigura o rezistenta crescuta la efort fizic si intelectual

Cum se consuma ?
Amestecul se ia maxim 3 ori pe zi timp de cateva zile in cazuri grave sau pentru recuperarea rapida in perioadele de convalescenta dupa boli, operatii, accidente etc. Este recomandabil ca seara sa elimini ginsengul deoarece fiind un produs foarte energizant poate provoca insomnie.
Pentru energizare si imunitate se va consuma de 2 ori pe zi dimineata la trezire pe stomacul gol si inaintea mesei de pranz. Acest amestec se consuma 3 saptamani, apoi se face pauza 1-2 saptamani. Acest ciclu se poate repeta ori de cate ori este nevoie. Este bine sa consumi acest tonic in perioada toamna-iarna deoarece vei fi ferit de bolile specifice sezonului rece(viroze, gripe).

Precautii
Nu se recomanda femeilor gravide datorita efectului puternic energizant. In schimb, este foarte bine pentru un cuplu sa consume aceste produse 2-3 luni inainte de procreere.
Aceasta combinatie energizanta nu se recomanda persoanelor care au probleme cardiace sau hipertensiune

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu