miercuri, 4 noiembrie 2009

UN ALT ANOTIMP



Azi m-am gandit sa inventez un anotimp numai al meu. Un anotimp cu pasari maiastre, frunze inedite, culori si combinatii noi, cu curcubee si vanturi sagalnice, nici calde, nici reci, cu fructe carnoase si aer ca mierea.
Un anotimp in care sa se piarda indragostitii, sa se topeasca grijile oricui in cuptoare speciale, sa se auda triluri vesele si sa trozneasca iarba cruda sub talpile goale. Un anotimp fantezie, un fel de anotimp-vacanta pentru toata lumea, un anotimp- pod intre iarna si primavara sau intre vara si toamna, alegeti voi unde sa inceapa...Un anotimp in care rasariturile si apusurile sa fie spectacole la care asista oamenii aureolati de fericire si frumusete. Un anotimp in care ingerii canta la harpa pentru oameni si artezienele danseaza mladioase. Un anotimp de implinire, bucurie pura, culoare, frumusete, pefectiune. Un anotimp-statiune, un ragaz divin. Cel mai asteptat si mai iubit anotimp.
Cine vrea sa mai dea cu pensula sa continue tabloul? Poate ca daca pictam mai multi cu sufletele noastre drept pensule, poate, acest al cincilea anotimp se va naste...curand

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu